FC Trias JO15-1 zomeravondvoetbal

Een wedstrijd spelen op een doordeweekse herfstavond in oktober, maar dan onder zomerse omstandigheden. FC Trias JO15-1 en Zelos deden het woensdagavond 10 oktober onder grote publieke belangstelling in de tweede wedstrijd om de Achterhoek Cup. Met helaas drie geblesseerden op de bank – Luuk, Brian en Bram – begon FC Trias aan de wedstrijd. Gelukkig konden de trainers een beroep doen op de invallers Mats, Maikel en Eloy. Bedankt jongens!

De eerste twintig minuten was FC Trias sterker, maar dit vertaalde zich nog niet direct in kansen. Deze kwamen er wel in het vervolg van de wedstrijd. In de 24e minuut was het raak en 6 minuten later werd er voor de tweede keer gescoord. In de tweede helft bleef FC Trias, mede door een tactische wijziging, druk zetten met een derde doelpunt als beloning. Een klein moment van onoplettendheid maakte dat Zelos tot 3-1 kon terugkomen, maar daar bleef het voor hun ook bij. FC Trias scoorde hierna nog twee keer, waardoor het scorebord na 70 minuten 5-1 aangaf. Met 6 punten uit 2 wedstrijden gaat FC Trias nu aan de leiding in deze poule.

Ook de derde competitiewedstrijd, op 6 oktober thuis tegen BWO uit Hengelo, werd door FC Trias gewonnen. De mannen kwamen na 10 minuten op een 1-0 voorsprong en ondanks vele kansen duurde het tot de 31e minuut voordat de 2-0 werd gescoord.  In de tweede helft een ander FC Trias en een sterker BWO, dat de 2-1 wist te scoren. FC Trias stond in deze fase onder druk, maar wist via een fraai ingeschoten penalty, toch weer uit te lopen tot 3-1. Een paar minuten voor het eindsignaal was het opnieuw BWO dat scoorde, maar het bracht de overwinning van FC Trias niet meer in gevaar. Uitslag 3-2. Sander en Maikel, bedankt voor het meespelen!

Zaterdag 13 oktober gaat het team op bezoek bij MVV ’29.

Scroll naar boven