FC Trias JO15-2 in de beker

De poulefase was FC Trias JO15-2 goed doorgekomen door overwinningen op sportlust Glanerbrug JO 15-2, Rood/Zwart JO-15-2 en SDC ’12 JO15-2. Dit betekende een vervolg in de bekercompetitie waarin de volgende tegenstander Vios B JO15-1 was. Een tegenstander waar men over 2 weken thuis, in de reguliere competitie, tegen dient te spelen.
Vandaag dus de bekerwedstrijd op sportpark De Sonders. Een wedstrijd dat zich voornamelijk afspeelde op het middenveld. Lange halen snel thuis was en leek het motto. Voetballend was FC Trias beter maar men ging in het spel van de tegenstander mee. De 0-1 voorsprong, die men al in de 5e minuut nam, kwam voort uit een snelle en goed uitgespeelde aanval op links. Qua kansen had er een grotere voorsprong voor FC Trias op het score bord moeten staan.
De tweede helft was bijna een kopie van de eerste met dit verschil dat het Vios B was die nu wist te scoren. Bij het laatste fluitsignaal, door de overigens goed leidende scheidsrechter Hoitink, was de eindstand 1-1 en diende er strafschoppen genomen te worden. Hierin bleek FC Trias de sterkste en bereikte daarmee de volgende ronde. Welke tegenstander men zal treffen is nog niet bekend.

Scroll naar boven