FC Trias JO15-2 laat geen steken vallen, maar. ……….. wel

Je hebt wedstrijden waarin het niet loopt zoals een trainer dat graag zou zien in de wetenschap dat het team tot beter in staat is. Vandaag was dat zo’n wedstrijd.

Al in de eerste seconden een 1-0 voorsprong nemen en dan zou je denken…………. Maar bij dat doelpunt bleef het lange tijd en had de 1-1 op het scorebord verschenen dan hadden de supporters niet verbaasd staan kijken.. Gelukkig kwam het niet zover. De 2-0 uit een penalty was tevens de ruststand.

Na de pauze leek het erop dat FC Trias de voorsprong snel wilde uitbouwen en de 3-0 leek een begin ware het niet dat in die fase Vios wist tegen te scoren. Echt in de problemen kwam FC Trias niet en na de 4-1 en 5-1 was de wedstrijd gespeeld en daar deed de tweede treffer van Vios geen afbreuk meer aan..

De drie punten waren in de pocket en nu maar afwachten hoe de directe concurrent, Vosseveld JO15-1, het er in de laatste wedstrijden zou vergaan te beginnen met vandaag de uitwedstrijd tegen Grol JO15-3. Op moment van schrijven lijkt daar in Groenlo een verrassende eindstand op het scorebord te verschijnen. En dat zou kunnen betekenen dat bij winst in de laatste competitiewedstrijd, uit tegen Winterswijk JO15-3 volgende week zaterdag, FC Trias kampioen is tenzij Vosseveld de inhaalwedstrijd a s dinsdag tegen Erix/KSV veriest want dat zou betekenen dat FC Trias JO 15-2 dan al kampioen is.

Scroll naar boven