FC Trias JO15-2 winst na één helft

Er zijn wedstrijden en er zijn wedstrijden. Vandaag was er zo’n wedstrijd en wel een heel bijzondere. Op Sportpark Oberink te Varsseveld vond om 09:00 uur de aftrap plaats tussen Sc Varsseveld JO15-2 en FC Trias JO15-2.
Een fanatiek en opportunistisch spelen Varsseveld kreeg en had in de beginfase de overhand en maakte het FC Trias moeilijk. Hier probeerde FC Trias voetballend wat tegenover te zetten wat in deze fase niet echt lukte. Het speelveld leek bij vlagen niet groter dan 30 x 30 meter terwijl er toch op een prima bespeelbaar natuurgrasveld werd gevoetbald met de standaard afmetingen wat minimaal 100 x 64 meter dient te zijn.
Een 1-0 achterstand was bij de spelers van FC Trias niet geprogrammeerd maar werd wel werkelijkheid. Dat voor de rust de stand omgebogen werd in de(belangrijke) 1-2 voorsprong was voor de jongens een prettige bijkomstigheid. Maar dat dit tevens de eindstand zou zijn was bij het horen van het fluitsignaal voor de rust niet bekend. Na de thee werd er nog wel gevoetbald maar aan de eindstand veranderde niets meer.
Nog 4 competitiewedstrijden te gaan in deze 1e helft van het seizoen 2018-2019. Twee thuis en twee uit. Volgende week de thuiswedstrijd tegen SC Meddo JO15-1

Scroll naar boven