FC Trias JO15-2 wint ruim

Na een goede openingsfase verzuimde FC Trias door te drukken om in de thuiswedstrijd tegen SC Meddo JO15-1G al in een vroeg stadium een beslissing te forceren.

Niet alle toeschouwers hadden de eerste twee doelpunten van FC Trias gezien. Binnen 5 minuten stond er al op een 2-0 voorsprong op het scorebord en leek het op een monsterscore uit te lopen om zo het doelsaldo wat op vijzelen. Nadat echter de 2-1 op het scorebord werd aangetekend was dat een voorbarige gedachte. Een 5-1 eindstand, welke uiteindelijk op het digitale wedstrijdformulier kon worden ingevuld, was echter niet meer dan verdiend.

FC Trias JO-15-2 blijft het goed doen en staat, met nog 3 wedstrijden te spelen, samen met Dinxperlo JO15-1 en AZSV JO15-2 op de eerste plaats. FC Trias heeft echter het slechtste doelsaldo ondanks deze ruime overwinning. Beloofd een spannend slot te worden met volgende week de uitwedstrijd tegen Grol JO15-3G op het programma en vervolgens een belangrijke thuiswedstrijd tegen AZSV JO15-2 waarna wordt afgesloten met een uitwedstrijd tegen SVBV JO15-1 op zaterdag 8 december. Op die slotdag speelt AZSV JO15-2 thuis tegen Dinxperlo JO15-1.
Spanning tot het bittere eind te beginnen met de uitwedstrijd tegen Grol volgende week.

Scroll naar boven