FC Trias JO15-2G is zeer goed bezig

Na de glorieuze overwinning van vorige week uit tegen de koploper SP. Lochem vandaag, de zaterdag voor sinterklaas, een nieuwe uitdaging. De nummer twee van de ranglijst, R.K.Z.V.C. JO15-1, kwam op bezoek op ’t Huitinkveld. Dat de technische staf de spelers de laatste weken niet meer hoeft te motiveren dat was hen wel duidelijk gezien de reacties op de spelers app. Wat wil je ook gezien de huidige stand op de ranglijst. Wie had dat gedacht. Met nog een speelronde te gaan en nog steeds kans makend op een topklassering in deze competitie. Helaas heeft men het behalen van een eventueel kampioenschap niet in eigen hand.

Over de wedstrijd van vandaag kunnen we kort zijn. Een beter en goed spelend FC Trias kwam na de verdiende 2-0 halverwege de eerste helft de gehele wedstrijd niet meer in gevaar. Waarbij aangetekend dat de tegenstander niet gelukkig was in de afwerking of lag het aan onze doelman die telkens het scoren, op soms fabelachtige wijze, wist te beletten. Dat laatste vandaag zeker het geval. En dan te bedenken dat het niet de vaste keeper maar een veldspeler is. Hopelijk, en daar ziet het wel naar uit, is de keepster na de winterstop weer beschikbaar na een lange periode van blessureleed.

Spanning tot het einde met volgende week de laatste wedstrijd uit naar Ruurlo. Was het vorige week een gouden randje, vandaag mocht het wel platina genoemd worden.

Scroll naar boven