FC Trias JO15-2G, verdiende punten

Sportpark Dijkhoek in Borculo de thuislocatie van vv DEO (Dijkhoek en Omstreken) was de locatie waar FC Trias JO15-2G moest aantreden voor de 3e wedstrijd in deze voorjaarscompetitie. Onder ideale (voorjaars)weersomstandigheden werd er gestreden om de punten. Een redelijk goed bespeelbaar veld waar de jongens als gevolg van de vele oneffenheden (hobbels) nog al eens problemen mee hadden.
Voetballend was FC Trias beter maar doelpunten bleven uit. Gevaar voor eigen doel was er niet en als daar sprake van was dan kwam het uit standaardsituaties.. Ver in de 1e helft dan toch de 0-1. In de rust waren spelers en technische staf het er wel over eens dat deze wedstrijd niet verloren mocht worden. De tweede helft eenzelfde spelbeeld en FC Trias wist de voorsprong naar 0-3 uit te bouwen. Vanaf dat moment ging de scherpte er bij de spelers af en DEO maakte daar dankbaar gebruik van. De 1-3 gaf de spelers van DEO extra motivatie en na de 2-3 was het de laatste minuten toch nog billenknijpen. Uiteindelijk een verdiende overwinning.
De laatste wedstrijd waarin gespeeld werd zonder vaste keeper. Zoals het er nu uitziet zal Fleur in de eerstvolgende wedstrijd het doel voor het team verdedigen. Na lang blessureleed is het dan zover en gaat zij de jongens, maar ook de technische staf, van een dilemma afhelpen. Al enige weken traint ze al weer met de groep mee en van de therapeut heeft ze groen licht gekregen.
Volgende week een vrij weekend en dan volgt de thuiswedstrijd tegen vv Doetinchem JO15-1G..

Scroll naar boven