FC Trias JO17-4 – MEC-Bredevoort, productief in de 2e helft.

Op deze zonnige herfstachtige middag hebben onze jongens zich goed voorbereid om de temperatuur te trotseren. Ook de meegekomen ouders hebben zich met muts en oude PTT handschoenen goed voorbereid.
Stipt om 15.00uur werd het fluitsignaal gegeven, al bij de eerste Trias aanval wist Ryan Miakheel de bal achter de keeper van de tegenstander te plaatsen, 1-0. Trias was in de beginfase de bovenliggende partij, er werd goed gecombineerd. De opbouw van achteren werd goed verzorgd door Jop Hesselink, Mart Duistermaat en Wesley Waardenburg. Door het compacte spel kwamen er meer kansen voor Trias. In de 10e minuut wist Robin uit een corner van Wesley van Waardenburg wederom het net te raken, 2-0.
Door deze stand werd Trias overmoedig, er werd niet meer geconcentreerd gespeeld. Hierdoor wist MEC-Bredevoort door het centrum van de Trias verdediging door te breken. Niels Boterman wist het gevaar niet te keren waardoor MEC-Bredevoort wist te scoren,2-1.
Door deze stand kreeg MEC-Bredevoort meer zelfvertrouwen. De tegenstander wist door een versnelling aan de linkerkant voorbij de verdediging te komen, dit resulteerde in een gelijke stand, 2-2. Tot aan de theepauze waren de ploegen aan elkaar gewaagd, er ontstonden kleine kansjes voor de doelen van beide partijen. Mike Oonk was niet tevreden over het spel van Trias, iedereen wilde voor eigen succes gaan. Mike Oonk gaf aan dat er meer druk moest komen vanuit de verdediging van MEC-Bredevoort, probeer de tegenstander in een vroeg stadium vast te zetten en de bal af te pakken.
Begin van de 2e helft was duidelijk te zien wat de bedoeling was. De tegenstander werd vast gezet en de bal ontfutseld. Al in de 51e minuut wist Job Hesselink met een afstandschot op de paal te schieten, MEC-Bredevoort was gewaarschuwd! Rafael Pareja wist met een solo actie 2x tot scoren te komen, 4-2. Door deze verassende spelwijze had MEC-Bredevoort geen antwoord. Robin Maas wist met zijn goede spel nogmaals te scoren, 5-2. Door deze stand wisten zich meer spelers op de voorgrond te treden. Olivier Beemers wist met een solo actie zich zelf vrij te spelen en kwam alleen voor de keeper van MEC-Bredevoort. Door het goede keeperswerk kwam Olivier helaas niet tot scoren. Door een steekbal van Mart Duistermaat wist Lars Roerdink wel te scoren, hierdoor werd de stand 6-2. Met nog een aantal minuten te gaan bleef Trias druk zetten op het spel. Door het goede spel (aanval en verdediging) had Niels Boterman niet zoveel te doen tijdens deze wedstrijd.  Jongens van Trias gefeliciteerd met deze overwinning en probeer de lijn naar boven vast te houden.
Erik Maas
Scroll naar boven