FC Trias JO17-4 weet het goede spel niet om te zetten naar winst.

Op een druilige zaterdagmiddag om 15.00 uur traden onze jongens aan tegen Ruurlo JO17-2. In het begin van de wedstrijd bleek al dat het een spannende wedstrijd zou gaan worden, beide teams waren aan elkaar gewaagd.

Over en weer werden er kansen gecreëerd. Robin Maas wist met enige nauwkeurigheid de bal over het doel van de tegenstander te schieten, de keeper van Ruurlo wist met de grote teen de bal van Ryan Miakheel te pareren. Ook Ruurlo hield onze keeper Niels Boterman bezig door een paar mooie reddingen.

Gedurende de eerste helft kreeg Ruurlo meer grip op het spel van Trias door een steekpass te plaatsen in het midden van de verdediging. De aanvaller van Ruurlo wist met een “lop” de bal over de keeper van Trias te plaatsen, 1-0. Deze achterstand gaf niet het juiste beeld van de wedstrijd, Trias was de bovenliggende partij.

Het fysieke spel van Ruurlo beïnvloede het spel van Trias niet. Trias creëerde steeds meer kansen tot scoren door de aanvallers Veron Slotboom, Ryan  Miakheel en Olivier Beemers.  Helaas scoorde Ruurlo in de 25 minuut de 2-0 door miscommunicatie in de Trias verdediging. Mike Oonk en Ronald Duistermaat probeerden de verdediging met goede aanwijzingen weer op z’n plek te zetten, hierdoor kwam er meer rust in het spel van Trias.

Na de warme thee kwam Trias goed uit de startblokken, er werden verschillende kansen gecreëerd voor het doel van Ruurlo. Olivier Beemers wist in de 55e minuut door een voorzet van Mart Duistermaat een doelpunt te maken. Ook Rafael Pareja wist de keeper van Ruurlo driemaal goed te testen, helaas kwam hij niet tot scoren door het goede keeperswerk van Ruurlo.

In de laatste fase werd een doorbraak van Trias afgekeurd door onterecht te vlaggen voor buitenspel. Conclusie is dat de jongens goed hebben gespeeld en onterecht hebben verloren, volgende keer meer succes.

 

Erik Maas

 

Scroll naar boven