FC Trias MD2 -Grol MD2

Zaterdag 23 april moesten we tegen Grol MD2. Ik kon zelf niet meedoen omdat ik mijn arm in het gips had, Daardoor kon ik de wedstrijd goed bekijken en mijn teamgenoten goed aanmoedigen. De wedstrijd begon voor ons wel een beetje vreemd want er waren geen tenues. Ze moesten dus beginnen in hun trainingsbroek en een geel shirt omdat grol ook in het blauw speelt. In verband met blessures hadden we hulp van Mirte en Anne. Iedereen deed erg goed zijn best maar na ongeveer 10 minuten werd het 0-1. Grol was gewoon een beetje beter dan ons team en wij konden eigenlijk alleen verdedigen. Dat ging best wel goed maar toch maakte Grol nog 0-2. Ik ben wel trots op mijn teamgenoten omdat ze erg goed gevoetbald hebben. Helaas lukte het niet om te winnen. Ik hoop dat we volgende week wél kunnen winnen van Longa.

Fleur van Halm (md2)

Scroll naar boven