KNVB: FC Trias VR 1 en H1 blijven spelen in dezelfde poules

Op maandag 15 juli heeft de KNVB de (voorlopige) indeling bekend gemaakt voor ons eerste elftal. Zoals verwacht zal het ook komend seizoen uitkomen in de 3e Klasse C. Naast o.a. het kampioenschap van MASV, de degradatie van Genderingen, Vios Beltrum en MVR moest de KNVB op zoek naar maar liefst 6 nieuwe tegenstanders want ook sv Grol had aangevraagd om uit te mogen komen in een zogenaamde Twentse klasse. De nieuwe tegenstanders zijn geworden: DVV, HC ’03, SC Lochem, SC Brummen vervallen komt nu, op eigen verzoek, uit in 3B, Witkampers en FC Montferland (fusieclub ontstaan uit Zeddam en St. Joris)

In alfabetische volgorde ziet de 3e Klasse C er als volgt uit:
DVV (Duiven)
Doetinchem
FC Trias
HC’03 (Drempt)
OBW (Zevenaar)
Pax (Hengelo GLD)
Ruurlo
SC Rheden
SC Lochem
SC Brummen vervallen en komt nu uit in 3B
VVG’25 (Gaanderen)
VVO (Rozendaal)
Witkampers (Laren)
FC Montferland (Zeddam)

Gelijktijdig werd ook de indeling voor vrouwen 1 bekend. Zij komen, net als afgelopen seizoen, weer uit in de 2e Klasse H. De indeling ziet er voor de vrouwen als volgt uit:
ATC ’65 VR1 (Hengelo OV)
FC Trias VR1
GVV Eilermark VR1 (Enschede)
Longa ’30 VR1 (Lichtenvoorde)
OSC VR1 (Oosterhout)
Raalte VR1
SDOUC VR1 (Ulft)
Oeken/Brummen VR1
SC Westervoort/AVW ’66 VR1
Trekvogels VR2 (Nijmegen)
VDZ VR2 (Arnhem)
Varsseveld VR1

De zogenaamde nummering van de poule en daarmee het programma wordt pas in een later stadium bekend gemaakt. Eind juli volgt de bekendmaking van het bekerprogramma waarmee het formele gedeelte van het nieuwe seizoen in het eerste weekend van september wordt afgetrapt. Uiteindelijk start de reguliere competitie in het weekend van 22 september.

Scroll naar boven