FC Trias Vrouwen 1 deelt de punten

Op een koude en natte zondagmiddag werd onder de nieuwe hoofdtrainer Dennis Kitaman de eerste competitiewedstrijd tegen SDOUC gespeeld. Het team van Trias is ten  opzichte van afgelopen jaar sterk gewijzigd. Met een gemiddelde leeftijd van nog geen 18 jaar verscheen een sterk verjongde ploeg aan de start.

Trias begon sterk en fel aan de wedstrijd. Dat leverde een aantal kansen op maar helaas geen doelpunt. SDOUC daarentegen scoorde uit een corner de eerste goal van de wedstrijd (0-1). Kort daarna viel gelijkmaker. De bal werd bij SDOUC achterin niet goed ingespeeld en Lea kon de bal onderscheppen, ze dribbelde de keeper uit en schoot de bal beheerst binnen (1-1). Dit was tevens de ruststand.

Na de rust kwamen beide teams scherp uit de kleedkamer en werd er direct vanaf het begin weer goed gevoetbald. Na een mooie dribbel van Marina op rechts kwam de voorzet in de zestienmeter van SDOUC. Julia reageerde attent en tikte de bal in het doel (2-1). Bijna direct daarna viel door een uitgespeelde counter de 2-2. De laatste 20 minuten bleef het spannend met de beste kansen voor FC Trias. Eindstand: 2-2.

 

Scroll naar boven