FC Trias Vrouwen 1 nog steeds ongeslagen

Nadat de uitgestelde wedstrijd in Nijverdal tegen De Zweef met 0-2 werd gewonnen door doelpunten van Lea en Julia, beide na prima voorbereidend werk van Marina, stond afgelopen zondag
de wedstrijd tegen koploper De Tukkers op het programma. De tegenstander, afkomstig uit Albergen, werd vorig seizoen afgetekend kampioen in de derde klasse en zette de zegereeks in de tweede klasse onverminderd voort. Zonder puntverlies in de eerste vier competitiewedstrijden, en met de klinkende doelcijfers van 21 voor en 1 tegen, trad het als koploper aan tegen het eveneens nog ongeslagen FC Trias.

Voor de ogen van de Pupillen van de week, Nikki en Naomi, ontspon zich direct na de aftrap een gelijk opgaande strijd met mooie duels en verzorgd voetbal. Dit leidde tot een aantal kansen voor beide ploegen, maar er werd niet gescoord. Vroeg in de tweede helft kwam De Tukkers via een benutte strafschop op voorsprong, 0-1. De wedstrijd veranderde daardoor niet en het spel ging nog steeds gelijk op. Een kwartier voor tijd kreeg ook FC Trias een penalty. Loes Oonk werd na een rush vanaf het middenveld onderuit gehaald binnen het strafschopgebied. Ze nam zelf de penalty en schoot deze beheerst binnen, 1-1. De Tukkers zette daarna aan en creëerde nog een aantal kansen maar wist deze niet af te maken. Eindstand 1-1. Net als in de voorgaande weken liet FC Trias weer zien zich staande te kunnen houden door mooi voetbal en een tomeloze inzet. Door de puntendeling blijft FC Trias ongeslagen en bezet het de 6e plek in de competitie met één wedstrijd minder gespeeld dan 4 van de 5 hoger geklasseerde ploegen.

Aankomende zondag wacht in een uitwedstrijd in Wijchen de volgende tegenstander, Woezik.

 

Scroll naar boven