Finale Mini Champions League

De Finale Champions League is afgelopen zaterdag onder warme omstandigheden gespeeld. Meddo was er ook bij met 7 kinderen (Judith nog bedankt voor de traktaties). We hebben door het warme weer maar 2 voetbalrondes gespeeld en tot slot één verkoelende ronde waterballonnen gooien georganiseerd. Dat heeft het publiek ook geweten. Menig ouder werd nat gegooid tot groot vermaak van de kinderen. Na het waterballet werden gauw droge kleren aan getrokken en zijn de mini’s naar het terras gegaan waar ze patatjes kregen.

En ja natuurlijk toen brak het grote moment aan…….

Wie o wie had de grote beker gewonnen? De eerste beker ging naar het team van Meddo voor de geweldige samenwerking. We hopen dat jullie volgend seizoen weer meedoen! Maar wie had de grote beker gewonnen? Leandra had de eer om de prijsuitreiking te mogen doen. Al heel snel werd de trainers en haar duidelijk dat er iemand met kop en schouders boven uit stak. Hij was altijd aanwezig en heeft voor zover bekend maar 1 wedstrijd verloren van alle 6 rondes. Dus verdiend winnaar is geworden Milad! Van Harte Gefeliciteerd met deze grote wisselbeker en de beker die je ècht mag houden. Op nr. 2 is Finn Lammers geëindigd en op nr. 3 Finn Schuurmans.

Wij trainers bedanken alle mini’s en ouders /verzorgers. Bedankt voor het fijne seizoen en een hele fijne vakantie gewenst. We beginnen weer op 24 augustus.

P.S. Mini’s die naar JO8 gaan heel veel succes en ga ervoor!

Scroll naar boven