Gelijkspel in Doetinchem 2-2

Trias 1 speelde vandaag in Doetinchem tegen de plaatselijke trots vv Doetinchem. De promovendus is niet goed begonnen in de 3e klasse C. Na 5 wedstrijden had men 1 punt bij elkaar gevoetbald. Echter voor Trias 1 stond er ook wel iets op het spel. Ten eerste de off day van vorige week weg spelen en ten tweede kon men bij een goed resultaat misschien een paar plaatsjes stijgen. Nadat er vorige week toch wel kansloos verloren werd van Pax in Hengelo, 3-0, kon men dat tegen de hekkensluiter mooi recht zetten.

Echter daar leek het in het begin nog niet op. Trias begon niet goed aan de wedstrijd en het was Doetinchem dat na 6 min de score kon openen. Na slecht en verkeerd dekken kon de linksbuiten zomaar door lopen en liet Mathijs kansloos. Maar Trias had al vaker achter gestaan en men raakte ook deze keer niet in paniek. Nog geen 3 minuten later was het alweer gelijk. Een vlot lopende aanval over rechts, was het Rolf die Menno bereikte. Met een droge bekeken bal stond al snel de 1-1 op het scorebord. Daarna had Trias de overhand maar moest men enorm uitkijken voor de snelle uitvallen van de thuisclub. Rens had een lastige middag tegen de behendige linksbuiten en Antoine moest de rechtsbuiten v Dooren in bedwang zien te houden. Nadat Ilhan in de 20e min vergat Trias op voorsprong te zetten was het in de 25 e min wel raak. Een fantastische lange bal van Gio over 40 meter, was het Joost die zijn diepgang en techniek liet zien. Joost nam de bal op de borst perfect aan en speelde de laatste linie van Doetinchem dol. Alleen voor de keeper zette hij de 1-2 op het scorebord. Hierna controleerde Trias het 1e helft tot aan de thee.

De 2e helft was nog maar nauwelijks begonnen of de 2-2 zat er al bijna in. Een harde voorzet van links werd door Richard op de lat geknald. Direct daarna een pijlsnelle uitval van Trias. Bram zette Ilhan alleen voor de keeper. Ilhan was de keeper reeds voorbij maar zijn inzet wist het net niet te bereiken. Was dit de 1-3 geweest dan durft uw verslaggever wel te melden dat dit de beslissing was ondanks dat men nog 40 min moest spelen. Doetinchem gaf bij 1-2 achterin al veel ruimte weg, bij 1-3 had Trias waarschijnlijk nog meer ruimte gekregen. Echter het bleef 1-2 en Doetinchem bleef in een goed resultaat geloven. Trias werd achteruit gedrukt en men kwam niet meer aan {goed} voetballen toe. Doetinchem had de overhand zonder ook maar echt goed te voetballen, maar men wilde niet nog eens verliezen. En de 2-2 kwam op het scorebord. Een totaal verkeerde vrije bal van Trias werd door Doetinchem naar voren geschoten. De ver uit zijn goal komende Mathijs verwerkte deze bal niet goed en de linksbuiten kon gemakkelijk de rechtsbuiten bereiken. Voor een lege goal wist hij wel raad met dit buitenkansje. Daarna werd het nog wel eens benauwd voor de goal van Trias . Vv Doetinchem was duidelijk op zoek naar de 1e 3 winst punten. Maar met kunst en vliegwerk hield Trias het achterin bij deze 2 tegen doelpunten. Na de zeperd van vorige week heeft Trias zich redelijk hersteld. Het hield gelukkig 1 punt over aan deze wedstrijd.  Niet altijd met goed voetbal maar er is zeker wel hard gewerkt. De selectie bedankt alle mee gereisde toeschouwers, wij waren met meer dan de thuisclub, waarvoor hulde.

ZATERDAG as 10 nov speelt Trias wederom uit. Nu voor de beker. In Vasselder is Gwvv de tegenstander. De nummer 6 in de 4e klasse C. Aanvang 19.00 uur ..

18 nov is de eerst volgende competitie wedstrijd tegen Vios Beltrum . Aanvang 14.00 op het vertrouwde Huitinkveld.

Scroll naar boven