Geweldig jeugdkamp voor de JO7 t/m JO13.

In het weekend van 15 en 16 juni was er voor onze pupillen (JO7 t/m JO13) het jaarlijkse jeugdkamp. Het kamp begon op vrijdagavond voor de JO12/O13 die, nadat ze de tenten hadden ingeruimd, gingen zwemmen op het Marveld in Groenlo. De avond/nacht werd afgesloten met het levend Cluedo.

Na een, voor velen korte nacht, en een goed ontbijt werd er gestart met een zeskamp en werd er volop genoten van de buikschuifbaan. Na de middag sloten de JO7 t/m JO11 aan die natuurlijk eerst hun slaap-(of wakkerlig?)plek inrichten. ‘s Middags speelden de JO12/JO13 o.a. een voetbaltoernooi, starte de JO10/JO11 met hun zeskamp terwijl de allerjongsten naar Megapret gingen.

‘s Avonds wederom een vol programma: de JO12/13 ging aan de Taekwondo en in de klimwand gelijktijdig lag de JO10/11 in het water en was er een zeskamp voor de jongsten. Uiteraard was er in het donker passende afsluiting van een griezel-, geluiden en smokkelspel.

De zondagochtend werd door de JO12/13 met een levend Stratego en de jongsten met een voetbaltoernooi afgesloten. Rond de middag ging iedereen moe maar voldaan naar huis waarbij terug kon worden gekeken op een geweldig jeugdkamp.

Graag willen we iedereen, maar in het bijzonder de activiteitencommissie, hartelijke danken voor de organisatie van, wederom, een fantastisch jeugdkamp.

Klik op onderstaande foto/link om wat sfeerfoto’s te bekijken:

Scroll naar boven