Geweldig zomerkamp voor onze jeugd !

Traditioneel sluit onze jongste jeugd het seizoen af met haar zomerkamp. Dit jaar werd het, onder zomerse omstandigheden, gehouden in het weekend van 29 juni t/m 1 juli. Op vrijdagavond werd de spits afgebeten door de O7-O9 (F-jeugd) die zaterdag werden afgewisseld door de O11(E) en dit jaar voor het eerst in hetzelfde weekend was ook de O13 (D) van de partij die gebruik maken van de accomodatie van onze buren Hickory (waarvoor grote dank).

De activiteitencommissie, ondersteunt door een groot aantal enthousiaste vrijwilligers, had voor de 150 kinderen weer een geweldig programma in elkaar gezet. Zo was er voor de allerkleinsten een goochelaar terwijl de O13 het dorp in was voor een fotospel. Op zaterdag waren er (uiteraard) allerlei voetbalactiviteiten en daarnaast een circuit: obstakelbaan, voetbalclinic met Rowdy Heinen, familyskippy, kruipslang en als verrassing de brandweer die voor een heerlijke verkoeling zorgde. De O13 ging (met de trein) naar het klimbos in Ruurlo en later nog naar het zwembad Marveld. Op de zondag was er voor de O11 o.a. een bijzondere scherm/degen clinic en bubbleball terwijl de O13 kinderen naar de Italiaanse Meren zijn gefietst om daar te paintballen. Kortom een grote diversiteit aan activiteiten.

Tussendoor werd er gezorgd voor de innerlijke mens waarbij er voor één keer wel van tafel mocht worden gegeten. Grote dank uit naar iedereen, die op welke manier dan ook (zo ook de sponsoren), heeft geholpen om van het jeugdkamp weer een geweldig succes te maken!

Klik hier voor meer foto’s

Scroll naar boven