Geweldige kwaliteitsimpuls voor onze jeugdopleiding

Voor onze jeugdafdeling zal onze hoofdtrainer Yassin Ouardighi meer uren gaan draaien als assistent van onze Hoofd Jeugd Opleiding Eric van Zutphen. Met Yassin aan de zijde van Eric in de JTC kunnen we nog meer maatwerk leveren. Alle leeftijdscategorieën met bijbehorende trainers worden nu bediend. Elke trainingsavond en elke zaterdag zal een van beiden of beiden aanwezig zijn als aanspreekpunt, ter coördinatie, vraagbaak en ondersteuning. Tevens kunnen alle ontwikkelingen van onze jeugdspelers en trainers nu nog beter gemonitord worden samen met de technische jeugdcoördinatoren.

Daarnaast gaan Eric, Yassin en Rob elke vrijdagavond de talentenscholing verder intensiveren. Elke vrijdag avond worden er 3 teams met hun trainer uitgenodigd om d.m.v. een 3e training zich verder te ontwikkelen. Ook zullen Yassin, Rob en Eric ondersteunen bij de interne trainersopleiding. Zodat ook daar nog meer maatwerk kan worden geleverd.

 

 

 

Yassin zal ook de videoanalyse voor de bovenbouw voor zijn rekening nemen en gaat Rob zoals reeds genoemd herstel en looptrainingen geven. Al met al een geweldige kwaliteitsimpuls voor onze opleiding en onderstrepend dat we gezonde ambities hebben om onze jeugdopleiding op een nog hoger plan te brengen.

Scroll naar boven