Het team der 1000+

Vandaag speelden de veteranen op het Hoitinkveld tegen Dinxperlo.

Het was een speciale dag want wederom heeft één van de spelers de mijlpaal van 1000 gespeelde wedstrijden bereikt. Dit keer gaat de eer naar Gert Hoijtink.
Vlak voor rust kreeg Gert de rode kaart en werd hij in het zonnetje gezet door aanvoerder Erwin ten Pas en voorzitter Jan Wilterdink, ook familie en vrienden waren aanwezig om de jubilaris te feliciteren. Gerust werd er met een 1-1 stand. Na rust een sterker Trias dat soeverein met 4-1 won.

Na de wedstrijd een aangenaam samenzijn op het zonovergoten TriasTerras met het elftal, familie en vrienden van de jubilaris.
Het elftal werd verrast door de Sponsor Hotel/Restaurant Mondriaan door het beschikbaar stellen van 2 kratjes Grolsch, hartelijk dank hiervoor.

Inmiddels zijn er 8 spelers die de status van 1000+ gespeelde wedstrijden hebben gespeeld. Dit zijn naast Gert Hoijtink, Frank ten Hagen, Willy Wiggers, Jan ten Pas, Johan Ros, Gerrit Klumper, Geert Houwers en Henk Beskers. Circa 48! gespeelde seizoenen zijn er nodig om de status van 1000+ te bereiken. We stellen voor om bij de nieuwe inrichting van de kantine een Hall of Fame in te richten waar de 1000+ te bewonderen zijn.

Klik hier voor meer foto’s

 

Scroll naar boven