HSF Tournament: mooie testcase voor nieuwe teams

Op zaterdag 24 juni organiseerde FC Trias, evenals voorgaande jaren, het HSF Logistics Pupillen Tournament voor de jeugd JO9, JO11 en JO13.

Bij de meeste verenigingen zijn de selectieteams voor het komende seizoen bekend. Dit toernooi blijft daarom een goed moment om in de nieuwe samenstelling een aantal wedstrijden te spelen en zo aan elkaar te wennen. De deelnemende teams waren Sp Lochem, FC Eibergen, AZSV, SV Grol, SuS Stadtlohn, SG Borken, SV Gescher, FC Oeding, SC BW Wulfen 1920 en FC Trias.

Het toernooi zorgde weer voor een mooie (internationale) sfeer op ‘t Huitinkveld. Spelers wilden zich uiteraard laten gelden bij hun nieuwe trainer en gingen volop de strijd aan om de bekers, maar vooral de eer. Grote dank gaat uit naar aan de naamgever (en sponsor) HSF Logistics van het toernooi maar zeker ook naar de toernooileiding (Marco Oonk en Andre Pelle), onze kantinemedewerkers, EHBO en de scheidsrechters. Samen met de spelers, trainers en leiders zorgden zij er weer voor dat het een geweldig toernooi werd.

Klik hier voor meer foto’s

Scroll naar boven