IN THE SPOTLIGHT: BERTUS WIGGERS

In deze rubriek geven we speciale aandacht aan een vrijwilliger of groep vrijwilligers, een bijzondere speler of bijzonder team. Op die manier kunnen we bijvoorbeeld laten zien wat er speelt binnen de vereniging of wat er achter de schermen allemaal gebeurt. En ondanks dat we elkaar al even niet ontmoeten op ‘t Huitinkveld (bijvoorbeeld in de kantine), blijven we dankbaar voor onze talloze vrijwilligers die zich inzetten in de kantine. Daarom deze keer in the spotlight: Bertus Wiggers!

Bertus, wie kent hem niet? Elke voetballer die traint op donderdagavond of op zondag in de kantine te vinden is, zal Bertus weleens gezien hebben.

Bertus staat één keer in de twee weken op donderdagavond in de kantine. Niet veel is hem te gek, en wil de avond wat later worden, dan draait Bertus daar zijn hand niet voor om. Een rustige kracht die niet gestresst raakt wanneer er een drukte bij de bar is! Ze moeten maar even geduld hebben en dat accepteert ook iedereen.

Maar niet alleen op donderdagavond is Bertus te vinden in de kantine. Bij thuiswedstrijden zie je hem aan de andere kant van de bar, maar bij uitwedstrijden van het eerste stond Bertus tot vorig seizoen elke keer in de kantine. Meestal vanaf 13.30 uur, maar komt de vraag van de ‘ochtendploeg’ of hij om 13.00 wil komen; dan zal hij er staan! Vanaf het seizoen 2019-2020 staat hij er één keer in de maand.

Een fijne kracht om in de kantine te hebben, en wat mist ook hij nu de gezelligheid in de kantine! Hij hoopt net zoals velen van ons dat we weer snel kunnen genieten van een kopje koffie of een drankje. Wij aan de ene kant en Bertus af en toe aan de andere kant!

Bertus, bedankt voor je inzet en hopelijk zien we je nog vele jaren aan beide kanten van de bar!

 

Scroll naar boven