JEUGDSPELERS LET OP!!! INLEVEREN PRESENTATIEPAKKEN VOOR A.S. ZATERDAG 13 JUNI BIJ TRAINER OF LEIDER

Het einde van dit bijzondere voetbalseizoen nadert en dat betekent dat de presentatiepakken van de jeugd weer ingeleverd moeten worden. Vorig jaar is de inname voor een deel via de trainers/leiders gedaan en dat verliep voor alle partijen heel goed. Dit jaar gaan we dit voor ALLE jeugdteams (JO8 t/m JO/MO19) doen.

Op maandag 15 juni, dinsdag 16 juni en woensdag 17 juni gaat jullie trainer of leider de presentatiepakken inleveren van zijn/haar gehele jeugdteam.

Om dit goed te laten verlopen is het belangrijk dat jij als jeugdlid jouw presentatiepak uiterlijk deze week inlevert bij jouw trainer of leider.  We gaan er vanuit dat dit inmiddels bij jou bekend is. Alle trainers en leiders hebben hierover bericht gehad via de coördinatoren.

Ben je zelf niet in de gelegenheid jouw presentatiepak in te leveren, vraag je ouders/verzorgers om dit te doen of vraag een teamgenoot jouw pak mee te nemen naar de training.

In tegenstelling tot vorig jaar moet het presentatie pak dit jaar GEWASSEN ingeleverd worden (I.v.m. de Coronamaatregelen mag Estinea nog niet wassen voor de vereniging) met daarbij het verzoek géén wasverzachter te gebruiken bij het wassen!

De kledingcommissie vraagt jullie medewerking zodat het inleveren van de presentatiepakken volgens de gemaakte planning kan verlopen.

Mochten er n.a.v. dit bericht nog vragen of opmerkingen zijn, dan kun je vòòr 13 juni een mailtje sturen naar kledingcommissie@fctrias.nl

Scroll naar boven