Inning contributie rond 24 februari

Eind februari wordt de tweede termijn van de verschuldigde contributie voor het seizoen 2018-2019 via automatische incasso geïncasseerd. De hoogte van de contributie kun je hier lezen. Als we in het bezit zijn van het juiste e-mailadres ontvang je hierover een aantal dagen van tevoren ook per e-mail bericht.

Lukt het je niet te betalen via automatische incasso (of heb je geen machtiging afgegeven) dan dien je er zelf zorg voor te dragen dat de eerste termijn voor 26 februari op onze rekening staat.
Graag ontvang ik ook vooraf een e-mailbericht indien incasso niet lukt. Dat scheelt ons een hoop tijd en voorkomt ook een schorsing (niet mogen trainen en spelen).

Afmelden kan uitsluitend per seizoen (voor 30/6 voor het komende seizoen) en uitsluitend via een afmelding via het digitale formulier op de website. Afmelden bij een trainer of leider is dus niet voldoende!
Besluit je dus gedurende het seizoen te stoppen met voetballen, dan ben je nog steeds de contributie voor het hele seizoen verschuldigd.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag via penningmeester@fctrias.nl.

Raymond Niënhuis
Penningmeester FC Trias

Scroll naar boven