INNING CONTRIBUTIE EIND OKTOBER

Eind oktober wordt de eerste termijn van de verschuldigde contributie voor het seizoen 2020-2021 via automatische incasso geïncasseerd. De hoogte van de contributie kun je hier lezen. Als we in het bezit zijn van het juiste e-mailadres ontvang je hierover ook per e-mail bericht.

Lukt het je niet te betalen via automatische incasso (of heb je geen machtiging afgegeven) dan dien je er zelf zorg voor te dragen dat de eerste termijn voor 1 november 2020 op ons bankrekeningnummer NL66 RABO 0132 3110 38 staat.

Graag ontvang ik ook vooraf een e-mailbericht indien de incasso niet gaat lukken. Dat scheelt ons een hoop tijd en voorkomt ook een schorsing (niet mogen trainen en spelen).

Afmelden kan uitsluitend per seizoen (voor 30/6 voor het komende seizoen) en uitsluitend via een afmelding via het digitale formulier op de website. Afmelden bij een trainer of leider is dus niet voldoende!
Besluit je dus gedurende het seizoen te stoppen met voetballen, dan ben je nog steeds de contributie voor het hele seizoen verschuldigd.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag via penningmeester@fctrias.nl.

André Pelle
Penningmeester FC Trias

 

Scroll naar boven