Jan (G.J.) Leemkuil overleden

Op zondag 13 december ontvingen wij het droevige bericht dat ons gewaardeerd lid Jan (G.J.) Leemkuil op 90-jarige leeftijd is overleden.

Slechts een paar dagen voor zijn overlijden hebben wij Jan nog gehuldigd voor zijn 75-jarige jubileum van FC Trias. Hij werd kort na de oorlog (1 augustus 1945) lid van Sportclub Kotten. Tijdens zijn sportieve carrière werd hij meerdere keren kampioen waarbij hij als spits, vaak koppend, zorgde voor vele doelpunten.

In de zomer van 1962 nam Jan zitting in het bestuur. Als algemeen bestuurslid was hij o.a. druk met de terreinverzorging en zorgde hij dat de verenigingskas extra gevuld werd door het verkopen van totoformulieren. Na 16 jaar trad hij op 26 juni 1978 uit het bestuur.

De familie Leemkuil is een echte Sportclub Kotten en later FC Trias-familie. Zo was ook Jan’s vrouw Tine jarenlang leidster van het vrouwenteam. Ondanks zijn leeftijd was Jan tot vorig jaar nog actief als vrijwilliger voor allerlei hand- en spandiensten en zorgde hij tijdens de afsluitende kaartpotjes ervoor dat naast de koffie daarna ook de glazen gevuld bleven.

Wij wensen Tine, verdere familie, vrienden en andere betrokkenen heel veel sterkte bij het verwerken van dit zware verlies.

Bestuur, leden en vrijwilligers FC Trias

Scroll naar boven