(Jeugd-)trainers nieuws !

Het voetbalseizoen 2021/2022 is (bijna) ten einde zodat we ons, na een welverdiende zomerstop, op kunnen gaan maken voor jaargang 2022/2023. Er wordt/is druk gewerkt aan de indelingen van de jeugdteams en we zijn erg trots dat we bekend kunnen maken wie de nieuwe selectietrainers worden van de diverse teams.

Voorzitter Hans de Roos van onze jeugdafdeling stelt ze graag aan jullie voor: Van links naar rechts Roy Colstee (JO17-1), Maarten Tiggelhoven (JO15-1), Joost Vredenberg (JO13-1) en Yannick v/d Graaf (JO14-1). “Het zijn allemaal trainers met het DNA van FC Trias en daar zijn we heel erg blij mee”, aldus de trotse jeugdvoorzitter.

Hans vervolgt: “Frank Verheijen heeft samen met zijn JO19-1 een unieke prestatie geleverd door kampioen te worden en vervolgens in een onderling duel met Oranje Nassau promotie naar de 4e divisie af te dwingen. Erg fijn dat Frank ook volgend jaar weer verder gaat werken aan de verdere ontwikkeling van onze jeugdspelers”.

De ontwikkeling van zowel jeugdspelers en trainers kan alleen maar met een goede begeleiding. Deze zal ook komend seizoen in de vertrouwde handen liggen van onze hoofd jeugdopleidingen (HJO) Eric van Zutphen.

Terug op het oude nest is Jeroen Jolink. “Jeroen is een bekende die na zijn uitstapje bij o.a. sc Meddo (als assistent) weer bij ons terugkeert en met onze keepers aan de slag zal gaan. Hij gaat Richard Tjallingii, die acht jaar lang heel succesvol onze sluitposten heeft getraind en nu bij de jongste jeugd aan de slag gaat, vervangen” ligt TC-er Marco Vredenberg toe.

Tenslotte willen wij niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan dat Bob de Jongh, de trainer van ons succesvolle (nog volop in de race voor promotie) tweede elftal onlangs zijn UEFA-C (TC3) diploma heeft behaald. Zijn enthousiasme en tomoloze inzet is daarmee door de KNVB formeel bevestigd. Gefeliciteerd Bob !

Uiteraard feliciteren wij de trainers alleen met hun aanstelling maar ook wensen wij hen heel voetbalplezier !

Scroll naar boven