Jeugdkamp voor E- en F-jeugd

Nadat vorige week de D-jeugd naar Putten was geweest waren in het weekend van 24,25 en 26 juni onze E- en F-jeugd aan de beurt voor hun zomerkamp op ‘t Huitinkveld. Het weer zat, zaterdag, misschien tegen maar daardoor lieten onze pupillen hun kamp niet verpesten.

Rond 18:30 stroomden op vrijdagavond de F-jeugd (en zaterdag de E-jeugd) binnen en nadat iedereen zijn slaapplaats had ingericht in de legertenten begon men met een bosspel waarbij FC Trias logo’s verzameld moesten worden. Aansluitend was er een kinderkermis met een groot aantal activiteiten waaronder suikerspin maken, blik & spons gooien, koemelken en een snelheidsmeter.

jeugdkamp_2016_800_600Na de nachtelijke vossenjacht kroop men moe maar voldaan in de slaapzak voor een (korte) nachtrust. In de ochtend werd er gevoetbald daarna ging men voor een bootcamp naar het strandbad en er werd er gefreerund in sporthal Alma.De moeders en dames van de kantine zorgden voor de innerlijke mens. De organisatie (Francisca Klanderman en Mark Toebes) werden uiteraard gesteund door onze enthousiaste trainer en leiders. Al met al kan iedereen terugkijken op een geweldig jeugdkamp.

Klik hier voor meer foto’s

Scroll naar boven