JO17-2 viert kampioenschap bij de WOK

De JO17-2 heeft het behaalde kampioenschap goed gevierd. Na de kampioenswedstrijd op 2 december tegen Erix uit werd het hele team door FC Trias in de kantine getrakteerd op patat & drinken. Aansluitend zijn we met het hele team bij trainer Niek Lammers thuis geweest om daar nog even na te genieten van de geweldige prestatie in de eerste seizoenshelft. Sommigen vonden het zo leuk die avond dat ze de volgende dag gewoon weer naar Niek gingen……… om de vergeten tassen op te halen 🙂

Afgelopen woensdag 13 december zijn we als “officiele” afsluiting met het hele team (Niek T kon er helaas niet bij zijn) nog naar de WOK Wamelink geweest. In twee uur tijd zijn we goed bezig geweest met ons allen, lekker gegeten , gezellige sfeer en natuurlijk veel toetjes met ijs en véél slagroom 🙂
Maurin was die dag zelfs nog jarig, dus daar moesten we nog even goed aandacht aan besteden, ook omdat Maurin dat natuurlijk geweldig vond, hebben we nog flink gezongen én het personeel van de WOK had nog gezorgd voor mooi vuurwerk aan tafel.
Kortom, een geslaagde avond als einde van een geslaagde eerste seizoenshelft, met dank ook aan eigenaar Michael van de WOK die met ons nog een groepsfoto wilde maken als leuke herinnering!

Kampioen worden doen je met het héle team, incl reservespelers en geblesseerde spelers, maar ook heb je daarnaast nog veel andere mensen nodig. We willen bij deze dan ook iedereen bedanken die op welke wijze dan ook een steentje bijgedragen heeft aan ons kampioenschap. Met name de ouders die dit seizoen gevlagd hebben en langs de lijn stonden om ons aan te moedigen (of via de groepsapp van Liesbeth “live” aan het meegenieten waren :), de spelers van andere teams die bij ons ingevallen hebben, de leiders en trainers van die betreffende teams en natuurlijk ook FC Trias én de moeders van de JO17-2 voor de leuke en mooie huldiging én het spelerscadeau op het veld van Erix in Lievelde.

Na de winterstop gaan we naar de 2e klasse, dat is hele “andere koek”, maar we hebben er zin in!

Iedereen alvast fijne Feestdagen!

Scroll naar boven