Jubilarissen in het zonnetje gezet !

Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden traditioneel onze jubilarissen gehuldigd. Voor sommige mensen maakt het bestuur graag een uitzondering en worden zij in huiselijke kring gefeliciteerd. Zo gingen voorzitter Bart Berenschot en penningmeester Andre te Pelle langs bij Bennie de Roos en Wim ten Damme die samen 150 jaar lid zijn van FC Trias. Ook Henk Breukers werd bezocht om hij tijdens de receptie op wintersportvakantie is. Voor alle 3 had Bart een persoonlijk woord:

Zo is Bennie één van de vele van Honders die voetbalden bij Spcl. Kotten, allemaal echte liefhebbers. Na zijn actieve voetballoopbaan werd Bennie leider van diverse elftallen. Ook als grensrechter was hij actief, soms zelfs te fanatiek en werd hem verplicht ‘rust’ opgelegd. Bennie is als lid van verdienste nog regelmatig, met scootmobiel, te vinden op ‘t Huitinkveld om een partijtje voetbal te kijken.

Minstens zo fanatiek is Wim ten Damme, die nog steeds met passie spreekt over voetbal. Waarbij hij graag zaken vergelijkt met vroeger: niet alleen de huidige manier van voetballen en maar ook onze zogenaamde randvoorwaarden. Naast voetballer was Wim ook jarenlang leider en bestuurder. Als hij kan is hij af en toe nog aanwezig bij ons 1e elftal waar Wilco teammanager is.

Henk Breukers is op verschillende vlakken betrokken bij onze vereniging. Voor alle inzet en betrokkenheid is hij terecht in het verleden al benoemd als Ere-lid. Zo was Henk tot voor kort nog actief bij onze Stichting Sport Bataafseweg. Als fanatiek en betrokken supporter van ons eerste elftal mist hij geen enkele wedstrijd van ons eerste elftal en niet te beroerd om af en toe ook andere supporters mee te nemen naar uitwedstrijden.

Andere jubilarissen worden tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari (aanvang 13:00) na de toespraak van voorzitter Bart Berenschot gehuldigd. Graag willen wij nu al iedereen van harte feliciteren met hun jubileum.

Scroll naar boven