Jubileumperiode afgesloten met daverende feestavond

Op 2 juli bestond FC Trias al weer 20 jaar. Dat mocht natuurlijk niet onopgemerkt blijven en daarom werd er voor alle geledingen van de vereniging iets georganiseerd. Exact op de oprichtingsdatum, 2 juli, werd de jubileumperiode afgesloten met een geweldige feestavond. Feitelijk het sluitstuk met daarvoor o.a. een sponsoravond en jeugddag, kortom voor iedereen wat wils.

Vrijdag 17 juni werden de festiviteiten afgetrapt met een bijeenkomst voor onze sponsoren. De sponsorcommissie had Maarten van der Weijden uitgenodigd. Maarten zorgde, met een voor velen heel herkenbaar verhaal, dat het in onze kantine af en toe muisstil was. Maarten was na jaren hersteld van kanker en won daarna een gouden medaille in Peking (2008) maar besloot vervolgens een foundation op te richten om zwemmend geld in te zamelen voor KWF.

Op de jeugddag, zaterdag 25 juni, waren er diverse spellen waaronder een piratenfestijn, grote ballenbak, waterglijbaan en enorme stormbaan te zien op onze velden op ‘t Huitinkveld. De jeugdige Triassers genoten volop tijdens de vele klim en klauterpartijen (zie ook onderstaande video) en waren niet bang voor een nat pak.

Ook een huistoernooi mocht niet ontbreken als onderdeel van de feestelijkheden. Voorafgaand aan de feestavond vochten Europesche teamlanden uit wie dit jaar met de eer mocht gaan strijken. Uiteindelijk bleek Denemarken in de finale net iets beter dan Griekenland. De teams waren gemixed samengesteld uit deelnemende spelers/speelsters van onze O19, dames, heren en recreatieve teams. Zo konden Leonie, Timon, Ewoud, Pim, Lars, Miguel, Robert, Jorren en Ronald als Denemarken zich als winnaars laten feliciteren.

Tenslotte werd de jubileumperiode afgesloten met een geweldige feestavond. Onder zomerse omstandigheden smaakte het koele gerstenat of een heerlijke rosé natuurlijk opperbest. Niet alleen buiten de tent was het goed vertoeven want binnen speelde topband LEAD en tijdens de pauzes zweepte DJ Doubble B de aanwezigen nog eens extra op. LEAD zorgde met een fantastische muziekale show dat het tentdak eraf ging. Wat een topavond !

Kortom: we kunnen terugkijken op een mooie jubileumperiode. Grote dank gaat uit naar iedereen die geholpen heeft om er iets geweldigs van te maken. In het bijzonder de fotograven Marion Wiggers, Erwin Kamp en Jan Tenbergen van wie je de foto’s kunt terugvinden in het fotoalbum.

Scroll naar boven