Kamp JO13 – een goed begin van de meivakantie! Meld je nu aan!

Heb jij je nog niet aangemeld voor het FC Trias kamp JO13? Dan heb je geluk! De aanmeldingstermijn is verlengd tot 15 november, dus aanmelden kan nog steeds.

Het kamp voor alle JO13 teams van FC Trias wordt gehouden van vrijdag 21 april t/m zondag 23 april 2017. Dit is het eerste weekend van de meivakantie, dus jeimg-20160617-wa0013 hebt volop tijd om na te genieten, en tja, ook een beetje bij te komen van het kamp. De reacties op het vorige kamp waren o.a. ‘te leuk’, ‘gezellig’, ‘lol maken’, ‘leuke activiteiten’, ‘donderjagen’ en vooral ‘uitgerust’ weer naar huis.

Twijfel je nog of het wat voor je is, zo’n superleuk weekend met voetballende leeftijdsgenoten? Vraag dan eens aan de tweedejaars spelers JO13 of eerstejaars JO15 hoe zij het vorige kamp beleefd hebben.

Het is de bedoeling om vrijdag begin van de avond te vertrekken naar een accommodatie buiten FC Trias (nog niet definitief bekend waar, afhankelijk van het aantal opgaven) waar ook de mogelijkheid is om diverse leuke activiteiten te organiseren. Zondag rond 12.00/12.30 uur verwachten we terug te zijn bij FC Trias.img-20160618-wa0020-2

Aangezien de accommodatie op korte termijn geboekt zal moeten worden, willen wij je vragen om je voor 15 november op te geven.

Bij voldoende aanmelding zal de betaling ook z.s.m. gedaan moeten worden zodat wij zeker weten dat iedereen die zich heeft opgegeven ook echt mee gaat! Dit zullen we je zo spoedig mogelijk laten weten.

De kosten bedragen EUR. 40,00 per persoon en hierin zitten dan de kosten voor de accommodatie, het eten en de activiteiten.

Klik hier voor het opgaveformulier dat ingevuld en per mail aan activiteiten@fctrias.nl teruggestuurd kan worden. Hierop kunnen de ouders ook aangeven of ze mee willen als begeleiding of hulp kunnen bieden bij het rijden. Ook eventuele vragen kun je via dit mailadres stellen.

Scroll naar boven