Kom helpen bij de jeugdafdeling

Wekelijks zijn meer dan 500 jeugdige “Girls & boys in Blue” actief op het voetbalveld in één van onze veertig jeugdteams. Deze teams worden begeleid een enthousiaste groep trainers en leiders. Om alles in goede banen te leiden hebben we een jeugdcommissie die op de achtergrond alles coördineert. Vindt jij het leuk om betrokken te zijn bij het jeugdvoetbal van FC Trias? Dan kan, want op dit moment zoeken we enthousiaste vrijwilligers voor onze de jeugdcommissie, namelijk:

Wedstrijdsecretaris jeugd
Na dit seizoen stopt tot onze grote spijt onze huidige wedstrijdsecretaris Gordon van de Graaf. Helaas kan hij zijn vrijwilligerswerk in deze functie niet meer combineren met zijn nieuwe loopbaanontwikkeling. Wij zijn dan ook naarstig op zoek naar een man of vrouw die deze werkzaamheden over zou willen nemen. Wil je een volledig functieprofiel of heb je vragen over deze leuke functie, kijk dan op onze vacaturebank of neemt contact op met de bestuursleden Hans de Roos of Remco Snaphaan.

Jeugdcoördinatoren gezocht
Wij zijn tevens ook naarstig op zoek naar twee of het liefst drie jeugdcoordinatorsen. Door wat interne verschuivingen binnen onze vereniging zijn wij op zoek naar een coördinator voor de JO-15 en JO-19. Informatie kan ingewonnen worden via het e-mailadres jeugdcommissie@fctrias.nl.

Delen:

Scroll naar boven