Lieske Carleer mag op Koningsdag weer in het oranje spelen!

Eén van de grote talenten binnen de Meidenafdeling van FC Trias is Lieske Carleer. Ze speelt al sinds de F-jeugd bij ons en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een voetbalster die zich goed staande houdt bij de jongens van de C1.

 

Nadat haar zwemdiploma’s binnen waren, wilde Lieske meteen voetballen. En FC Trias was de club om met meiden te voetballen. De afgelopen jaren speelde ze in de F9, E3, E2, D2, D1 en nu in de C1. De F9 was een meidenteam en de E3 een gemengd team. Sindsdien speelt ze als enige meisje tussen de jongens. Ook speelt Lieske al weer 3 jaar bij FC Twente op nr 4.

 

Naast de FC Twente trainingen, 2x per week in Hengelo, speelt ze de wedstrijden met de jongens van de C1 bij FC Trias. Ze probeert 1x per week op maandag bij FC Trias te trainen; op  woensdag traint ze bij FC Twente als ook op de vrijdagavond. En dan op zaterdag de wedstrijd met FC Trias C1. Kortom, bijna alle dagen van de week staan in het teken van voetbal.

 

Dit jaar heeft ze zich, evenals vorig jaar, geselecteerd voor het Nationaal Team. Vorig jaar in Duisburg speelde ze een week een toernooi tegen Duitse teams. En dit jaar haar eerste interland voor Oranje in Praag. En op Koningsdag gaat het weer gebeuren: een Interland tegen Duitsland!

 

Heb je zin om te gaan kijken? Het is in Rijssen – Sportpark De Koerbelt (Excelsior ’31), Arend Baanstraat 102a – om 14.30 uur.

Scroll naar boven