Lintje voor Dinant Eggink !

Burgemeester Joris Bengevoord heeft dinsdag 26 april negen gedecoreerden verrast met een koninklijke onderscheiding. Hij maakte vanmorgen speciaal een lintjestour door Winterswijk waabij ook naar de Vardinkhof in Kotten ging om daar Dinant Eggink een lintje op te spelden.

Dinant, inmiddels 73, kennen we natuurlijk vooral als oud-sponsor van ons eerste elftal. In 1982 speelde Sportclub Kotten 1 voor het eerst met het bedrijfslogo van Eggink Verpakkingen op de borst. Dinant en Alice waren (en zijn nog steeds) trouwe supporters en mede door hun toedoen werd de Stichting Vrienden van Spcl. Kotten opgericht om daarmee de verenging op allerlei denkbare manieren te ondersteunen. Na de fusie verbond Eggink ook hun bedrijfsnaam aan FC Trias en veranderde ook de Stichting haar naam in die van Vrienden van FC Trias.

Inmiddels had Dinant zijn hart verder verbonden aan het Winterswijkse buitengebied. Zo werd hij bestuurslid van Stichting Kottens Belang (SKB) en bovendien één van de kartrekkers achter het uitrollen van glasvezel in onze buurtschappen. In het verlengde van het SKB behartigde hij ook gezamenlijke belangenverenigingen van het buitengebied (BSV) binnen stichting Waardevol Cultuurlandschap Winterswijk (WCL). Daarnaast is hij algemeen bestuurslid van de Winterswijkse afdeling van de VVD.

Dinant proficiat met je wel verdiende lintje !

Delen:

Scroll naar boven