Lize Tenbergen winnaar Mini Champions League

Eerst even een korte terugblik: zo werd er,onder toeziend oog van veel ouders, begonnen op zaterdag 28 september met 6 teams waarbij 4 tegen werd gespeeld met Liverpool als grote winnaar.

De volgende ronde was twee weken later waarbij het aantal deelnemers was toegenomen en de teller al op 8 teams stond met wederom een Engelse winnaar: Chelsea. Eind oktober was derde rond die gewonnen werd door Ajax.

Ook in november waren twee toernooidagen met niet alleen heel veel spelers maar ook aan toeschouwers geen gebrek want langs de kant niet naast ouders maar ook veel enthousiaste opa’s en oma’s. Begin november was Liverpool de winnaar terwijl op woensdag 27 november voor het eerst onder kunstlicht werd gevoetbald en Chelsea de winnnaar werd.

Dan op zaterdag 7 december de finale om de beker met de grote oren. De spanning was te snijden want wie mocht de beker mee naar huis nemen? De organisatie was weer in handen van Willie, Johan en Wim met maar liefst 8 teams! Uiteindelijk een niet onbekende winnaar want Liverpool won voor de 3e keer.

Na afloop werden de winnaar gehuldigd in de kantine. Maar niet voordat Willie bekend maakte dat hij de organisatie in het voorjaar van 2020 nog op zich neem maar daar het (denkbeeldige) stokje graag overdraagt. Het najaarsseizoen wordt op woensdag 11 december met een laatste training afgerond waarna op woensdag 15 januari, mits het goed weer is, weer wordt gestart. Graag bedanken wij alle ouders voor hun aanwezigheid bij de toernooien maar in het bijzonder als begeleiders en complimenten aan de enthousiaste jeugdscheidsrechters.

De top 3 ziet er als volgt uit:
1. Lize Tenbergen – 62 punten
2. Noah Holkenborg – 58 punten
3. Ruben Elburg – 57 punten

Verder wensen we namens alle trainers van de mini’s iedereen alvast fijne feestdagen en een gezond 2020 toe!

Scroll naar boven