MEC 5 en FC Trias 7 slaan vanaf volgend seizoen de handen ineen.


Vanaf het seizoen 2023/2024 zullen de heren van MEC 5 en FC Trias 7 gezamenlijk aan de 40 plus competitie op de zondagmorgen beginnen.

Bij FC Trias 7 was een tekort ontstaan voor het nieuwe seizoen aan spelers, waardoor er niet meer met dit team gevoetbald zou kunnen worden. Daarom werden onlangs de generatiegenoten van MEC 5 benaderd om samen verder te gaan. Ook bij MEC was het voor komend seizoen een uitdaging geworden om elke wedstrijd genoeg mensen op de been te krijgen, maar dit team had nog wel voldoende mensen om de competitie mee in te gaan.

MEC heeft echter al jaren een goedlopende samenwerking met sv Bredevoort voor wat betreft de vrouwen en de jeugd, dus dit moest eerst goed worden overlegd met Bredevoort, want aan deze samenwerking wil MEC niets veranderen. De samenwerking met FC Trias betreft dan ook alleen deze twee teams onderling.

Voor MEC 5 was het aanbod van FC Trias 7 erg interessant en na een paar gesprekken met de besturen en de teams was het snel helemaal voor elkaar en zal het team in het komende seizoen onder de naam MEC 4/FC Trias 7 gezamenlijk gaan voetballen.

Vooruitlopend op de goede samenwerking werd op zondag 4 juni een wedstrijd onderling gespeeld op het veld van MEC waarna gezellig het seizoen werd afgesloten.

Scroll naar boven