MEDEDELING BESTUUR EN ACTIVITEITENCOMMISSIE

Afgelopen week is er overleg geweest tussen het bestuur en de activiteitencommissie. Naar aanleiding van de laatste persconferentie is er besloten dat een aantal activiteiten helaas zullen worden afgelast.

Helaas kan Sinterklaas niet in de kantine langskomen om alle kinderen persoonlijk een cadeautje te geven. Om dit feest niet zomaar voorbij te laten gaan zijn we druk bezig met een alternatief. Wat dit zal zijn zullen we in het weekend van 21 november met jullie delen.
Ook zal het uitje naar de bioscoop, het FIFA toernooi en de workshop avond voor de meiden niet doorgaan. De activiteitencommissie is druk bezig met alternatieven, dus jullie zullen snel van ze horen.

Dan zijn er in de laatste maanden van het jaar ook altijd de kerstactie en de snoepzakkenactie. De snoepzakkenactie zal niet doorgaan dit jaar. De Kerstactie willen we naar het voorjaar verplaatsen. De activiteitencommissie wil deze actie in een andere vorm gaan opzetten. Hiervoor zijn we nog op zoek naar mensen die hierin willen meedenken en ondersteunen. Heb je interesse om je gedachten met ons te delen of wil je een keer de handen uit de mouwen steken, mail dan naar: vrijwilligerscommissietrias@gmail.com. We nemen dan z.s.m. contact met je op.

Als activiteitencommissie zitten we deze maanden niet stil! We zijn druk bezig voor een alternatief programma in de wintermaanden voor zowel de jeugd als de senioren. Informatie hierover wordt zo snel mogelijk met jullie gedeeld. Houd de website en social media dus in de gaten.

De volgende data kun je alvast in je agenda zetten!!

  • Zaterdag 5 december Huistoernooi Jeugd. 08 tot 018
  • Zaterdag 12 december Online Bingo 18+
  • Dinsdag 29 december Voetbalspektakel 08 tot O18
  • Zondag 3 januari Nieuwjaarsquiz