Moeizame maar vooral leerzame entree bij de Junioren voor de C3

Heel duidelijk…het spelletje voetbal met plezier beleven en groeien als voetballer.
Nou…..al voordat de zomerstop begon was het plezier al aanwezig en werd er gestart met trainen in de bezetting waarmee de C3 de Najaarscompetitie zou starten.Alle mannen hadden er zin in en dat was te merken aan de opkomst. Elke training volledig ! Zelfs op de ingelaste waterpolotraining in het Hilgelo waren de mannen present !
Nadat in de zomervakantie de nodige energie weer was bijgetankt kwamen we, met het volksfeest nog in de benen, bij elkaar om de eerste wedstrijd in de nieuwe bezetting te starten. Meteen een leuke te-genstander, FC Winterswijk C4. Een mix van (grote) 2e jaars en 1e jaars spelers zoals we deze ook zou-den treffen in de competitie. Maar……..niet getreurd….na 2x 35 minuten bleven de ‘punten’ op het Huitinkveld !! Een mooie start !
En ja…een week later…De aftrap van de competitie…Wat een schrik sloeg onze mannen om het hart …..de reuzen uit Rietmolen waren gearriveerd. Komen sommige tegenstanders bij de E-jeugd al met de brommer…deze kerels hadden al 14 jaar het rijbewijs !!!Na een goede opzweping in de kleedkamer ging de C3 het veld in met de drive om te winnen… En al geschiedde….. David versloeg Goliath !!! Bikkkkkkkkkelllllllls….
Helaas kwam na deze wedstrijd een eind aan de (toch wel korte) zegereeks… Er was simpelweg fysiek niet te winnen van de grote kerels welke we wekelijks als tegenstander kregen… Daarbij niet te vergeten dat  onze keeper ‘slechts’ nog een D-speler is en dat daarbij het eten bij onze  Trias-jeugd waarschijnlijk minder groeihormonen bevat dan de maaltijden welke onze tegenstanders nuttigen.
Desalniettemin bleef de sfeer binnen de groep positief en bleef de trainingsopkomst groot. Super om te zien hoe het spelletje voetbal toch meerdere keren per week wordt beleefd door deze mannen !!!
Nu we in de Najaarscompetitie ondanks de magere 4 punten toch de nodige ervaring hebben opge-daan en de beoogde groei er bij deze mannen inzit zien wij met vertrouwen uit naar de Voorjaarscom-petitie welke bol zal staat van revanche en wederom heel veel plezier !!
Mede namens alle spelers en staf van de C3 bedanken wij alle ouders, opa’s en oma’s voor hun enthousiasme langs de lijn en wensen wij alle Triassers hele fijne feestdagen en een sportief en goed 2016 !!

Scroll naar boven