Mooie overwinning Trias 1 in Duiven

Nadat de manschappen van Yassin vorig vrij waren begon voor FC Trias op zondag 20 maart de 2e periode, oftewel de terug ronde. DVV uit Duiven was de tegenstander. Een lastige clip voor FC Trias was de laatste jaren wel gebleken. 3-3 en een 4-0 nederlaag waren de laatste feiten. Omdat FC Trias niet kon beschikken over haar club topscorer was men genoodzaakt om iets anders te spelen. En dit pakte prima uit. FC Trias liet zich tot kop cirkel zakken en liet de jeugdige ploeg uit Duiven het spel maken. En daar had men het zichtbaar moeilijk mee. FC Trias verdedigde prima. waarbij we ook constateren dat FC Trias niets creëerde. Omdat DVV dat ook niet deed werd een rommelige wedstrijd. De 1e echte kans werd verijdeld de prima verdedigend werk van Melvin W anders had DVV haar 1e kans direct kunnen benutten. FC Trias liet in de 36e minuut een prima aanval zien. De voorzet werd steenhard door Robin binnen gekopt 1-0. Robin moest dit wel bekopen met een blessure aan zijn hoofd en werd in de rust gewisseld. Jorrit was zijn vervanger. 3 minuten voor rust kwam FC Trias op 0-2 . Melvin K kwam als winnaar uit de strijd met de keeper en in 2e instantie wist hij te scoren. Hierbij zag de keeper van DVV er niet goed uit. Bijna kwam FC Trias op 0-3 . Maar nu was de keeper wel de winnaar en tikte het afstandsschot van Nick H knap uit de kruising.

Na de rust kwam FC Trias eigenlijk niet meer in de problemen. DVV probeerde wel van alles maar de verdediging olv van Melvin W gaf geen enkele kans weg. Menno liet zich nog wel zien. Zijn vrije trap van 20 meter liet hij de keeper volledig kansloos 0-3. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en kon FC Trias haar 10e overwinning bij schrijven. Een goed begin van de 2e periode tegen een tegenstander dat echt probeert te voetballen maar alleen maar blaft en niet bijt. Maar dat zal bij deze jeugdige ploeg horen. Op dat gebied is FC Trias net iets volwassener..

Volgende week alweer uit. Nu naar Montferland. Deze ploeg werd in Winterswijk weggespeeld met 9-0. Deze zelfde uitslag zal nu niet weer op de scorebord komen. OBW speelt daar 0-0 dus FC Trias is gewaarschuwd. De selectie bedankt opnieuw de mee gereisde supporters uit Winterswijk. Dat de kratten bier van André Stemerdink en Henk Breukers zich goed lieten smaken moge duidelijk zijn.

Scroll naar boven