Nenad Dokic nieuwe trainer FC Trias VR1

We zijn blij dat de zoektocht naar een nieuwe trainer voor onze Vrouwen 1 ten einde is. Met trots kunnen we jullie melden dat met ingang van het komende seizoen Nenad Dokic de nieuwe trainer is van onze Vrouwen 1.

Nenad is woonachtig in Groenlo, woont samen en heeft 3 dochters. Hij is zijn trainersloopbaan bij SV Grol begonnen, hij heeft daar o.a. de jeugd (meiden en jongens) en vrouwen getraind. Nu de eerste van zijn voetballende dochters de Vrouwen 1 bij SV Grol heeft bereikt, vond Nenad dat het tijd was geworden om verder te gaan kijken en buiten SV Grol zijn trainerscarrière verder voort te gaan zetten. We dan ook blij dat Nenad er voor heeft gekozen om met ons in zee te gaan en hij zal de Vrouwen 1 een frisse nieuwe start gaan geven het komende seizoen. Discipline, techniek en plezier zijn waarden die Nenad hoog in het vaandel heeft staan.

Samen met Wim Rijkse, trainer van Vrouwen 2, hebben we een mooi team voor onze senioren vrouwen voor het komende seizoen, waarbij ze de vrouwen naar hopelijk een mooi eindresultaat zullen gaan leiden. Zoals al eerder gemeld zullen beide teams aankomend seizoen voor het eerst op de zaterdag gaan uitkomen.

We heten Nenad van harte welkom bij FC Trias en we wensen hem veel succes het komende seizoen.

Bestuur en Vrouwencommissie FC Trias

Scroll naar boven