Nieuwe trainers bij jeugdselectieteams seizoen 2016-2017

Hoewel de winterstop nog maar net voorbij is, kijken we ook alweer vooruit naar het volgende seizoen. Zoals jullie wellicht al in de wandelgangen hebben gehoord zal er in het nieuwe seizoen het één en ander veranderen binnen het technisch kader van onze vereniging. Mede dankzij de begeleiding van kundige, enthousiaste trainers zien we binnen onze jeugdafdeling een prachtige ontwikkeling. We zijn er als club zeer trots op dat de inzet van de Jeugd Technische Commissie (JTC) in de afgelopen maanden ertoe geleid heeft dat we voor een groot deel van onze selectieteams de trainers voor het nieuwe seizoen weer goed hebben kunnen invullen.

Trainer A1

Hans Berenschot is met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer bij de A. De 52-jarige trainer, jarenlang als speler en trainer actief geweest bij WVC , wordt de opvolger van Yassin Ouardighi, die na afloop van het huidige seizoen de overstap maakt naar AZSV. FC Trias en Berenschot hebben onlangs overeenkomst bereikt over een verbintenis van een jaar. De JTC is ervan overtuigd een gedreven trainer in huis te hebben gehaald, die zijn sporen al verdiend heeft bij diverse jeugdteams en verschillende reserve seniorenteams. Wij zien Hans niet alleen als een ambitieuze, fanatieke trainer, maar ook als een ideaal verlengstuk richting de overgang van A-spelers naar de senioren.

Yassin Ouardighi zal met zijn spelers de resterende fase van het seizoen met dezelfde maximale inzet en toewijding als in de eerste seizoenshelft goed willen afsluiten.

dennis kleinTrainer B1
Bij de B1 zal er komend seizoen niets veranderen aan de huidige werkwijze binnen de technische staf. De JTC is volledig tevreden over de werkwijze van Dennis Teunissen en wij zien hem als een uiterst ambitieuze vakman. De gesprekken die we de afgelopen periode met Dennis hebben gevoerd hebben dat gevoel alleen maar versterkt en daarom is het contract met Dennis met een jaar verlengd.

 

bob_de_jonghTrainer C1
Bij de C1 zal er komend seizoen ook een nieuw gezicht voor de groep staan . Het bevlogen duo Pieter Snijder en Martin Tetelepta zal er aan het eind van het seizoen mee stoppen. Hier hebben we Bob de Jongh, momenteel trainer van FC Trias E3, bereid gevonden om volgend seizoen de C1 te gaan trainen. Bob zien we behalve als een zeer ambitieuze en bevlogen jeugdtrainer bovendien als een zeer bij de jeugdafdeling betrokken persoon.

Trainers C2jasper
De C2 zal ook volgend seizoen ondejurrianr leiding staan van Jurrian Veldhuizen en Jasper te Winkel . Beide begeleiden de eerstejaars C- spelers op een enthousiaste en deskundige wijze en hebben zelf ook aangegeven het trainersvak te ambiëren en hierin verder te willen. De JTC zet de samenwerking met hun dan ook graag voort.

Trainer D1
Rob Klein LangenhorstDe D1 zal volgend seizoen door Rob Klein Langenhorst getraind worden. Rob is als trainer werkzaam geweest bij een aantal clubs: Longa’30 A1 , WVC C1 , FC Trias 1 , Vosseveld 1 en WVC A1.

Hij is een aantal jaren geleden als technisch coördinator begonnen bij FC Trias, maar omdat hij ook graag op het veld werkzaam is, combineert Rob dit seizoen zijn functie als Assistent 1e elftal met de rol van technisch coördinator A,B,C. Toch begon bij Rob het ‘veldwerk’ weer te kriebelen en deed zich de kans voor om aan de slag te gaan met de talentvolle groep van de D1. Het wederzijds enthousiasme heeft er toe geleid dat FC Trias en Rob het heel snel eens waren over deze nieuwe invulling.

andre_pelleTrainer D2
Bij de D2 zal André Pelle weer op zijn enthousiaste manier te werk gaan met de eerstejaars D- spelers. André, die momenteel tot het eind van dit seizoen de D1 onder zijn hoede heeft , wil graag ook het nieuwe seizoen de huidige tweedejaars E- spelers begeleiden bij de eerste stappen op een groot veld.

 

ronaldTrainer E1
Ook bij de E blijft de kwaliteit/continuïteit gewaarborgd door het aanblijven van Ronald Silooy. We zijn erg tevreden over de samenwerking met Ronald en zetten deze dan ook graag voort.

In de komende dagen zullen de nieuwe trainers van respectievelijk A1 en C1, Hans Berenschot en Bob de Jongh, zich aan u voorstellen op deze site.

Voor de overige teams zijn de JTC en de coördinatoren van de verschillende jeugdafdelingen nog hard aan het werk om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen.

Wordt dus vervolgd….

Scroll naar boven