NIEUWS VAN DE VROUWENAFDELING

In deze vervelende periode waarin er gelukkig wel weer volop getraind kan worden, maar waar het spelen van competitiewedstrijden nog steeds niet mogelijk is, zijn we binnen de vrouwenafdeling op de achtergrond druk bezig met de voorbereidingen op het voetbalseizoen 2021-2022.

Vrouwen 1:
De huidige trainer van de Vrouwen 1 is Dennis Kitaman. We hebben besloten om aan het einde van dit seizoen de samenwerking met Dennis te beëindigen. Dennis is bij ons in het seizoen 2017-2018 begonnen als trainer van de MO17. In het seizoen 2018-2019 heeft Dennis het stokje van Henk Becks overgenomen als trainer van de VR1. Hij heeft destijds een groot gedeelte van de talentvolle MO17 groep meegenomen naar de VR1, hierdoor ontstond er een jong talentvol team. Ook hier heeft hij veel voor deze meiden en FC Trias kunnen betekenen.

Wij zijn echter van mening dat de tijd rijp is voor een nieuw gezicht voor de groep die nieuwe frisse ideeën mee zal brengen. Hierdoor zal de huidige groep nog verder stappen kunnen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn Dennis dankbaar voor hetgeen wat hij heeft gedaan voor FC Trias en wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan.

We zijn al druk bezig met onze zoektocht naar een nieuwe train(st)er en hopen deze dan ook snel te kunnen presenteren.

Vrouwen 2:
Dit seizoen is Wim Rijkse begonnen als trainer/coach van onze VR2. Zo een eerste seizoen is aan het begin altijd aftasten van enerzijds het functioneren van de trainer en anderzijds de klik met het team. Jammer genoeg zijn er maar weinig wedstrijden gespeeld maar desondanks zijn we blij dat beide zijden hebben aangegeven tevreden te zijn. Hierdoor kunnen we dan ook mededelen dat we ook het volgende seizoen doorgaan met Wim Rijkse als trainer van onze VR2.

Hierbij willen we Wim feliciteren en veel succes wensen voor het komende seizoen.

Scroll naar boven