Opgave formulier activiteiten

De activiteitencommissie van FC Trias organiseert verschillende activiteiten voor onze (jeugd)leden! Alle activiteiten zijn voor zowel de jongens als de meiden van FC Trias, tenzij expliciet anders vermeld staat!

Met onderstaand formulier kun je je opgeven voor de verschillende activiteiten die georganiseerd worden. Betaling voor deze activiteiten kan via bankrekeningnummer NL 22 RABO 0371218950 tnv FC Trias.
Let op: bij opgave s.v.p. duidelijk naam en team vermelden als betalingskenmerk!

Velden met een * zijn verplicht.

Let op de correcte spelling van de naam!

Sinterklaas is een feest voor iedereen! We nodigen dan ook graag de broertjes en/of zusjes van onze jeugdleden uit voor dit feest. Geef hieronder de namen (let op de correcte spelling van de namen!) en leeftijd van de broertjes en zusjes door. De kosten hiervoor bedragen €3,00 per broertje of zusje.

Kun je helpen? 

Voor het bezoek aan Megapret zijn we op zoek naar ouders die graag willen rijden (heen- en/of terug) en voor de bioscoop zijn we op zoek nara ouders die als ' Zaalwacht' kunnen helpen.

Kun je tijdens 1 van deze activiteiten helpen? Vul dan onderstaande gegevens in, zodat de activiteitencommissie contact met je op kan nemen.