Clubtenue

tenue_2014-2Alle leden van FC Trias spelen in het inmiddels zeer vertrouwd blauwe tenue: een donkerblauw shirt met lichtblauwe ‘striping’, een donkerblauwe broek en donkerblauwe sokken.

Met dank aan de vele (shirt)sponsoren kan FC Trias deze wedstrijdtenues beschikbaar stellen aan alle leden van zowel de jeugd- als de seniorenteams. Naast de shirts, broeken en sokken zijn er ook voor vele teams trainingspakken en/of inloopshirts beschikbaar.

De kledingcommissie houdt zich binnen FC Trias bezig met de kleding. Aan het begin van het seizoen zorgen zij ervoor dat iedere trainer/leider/aanvoerder voor zijn/haar team een tas kan ophalen met complete tenues bestaande uit een shirt, een broek en een paar sokken. Mocht er gedurende het seizoen iets kapot gaan, dan kan de kledingcommissie je verder helpen en ervoor zorgen dat jouw team er weer netjes bijloopt.

Ook aan het einde van het seizoen neemt de commissie alle tassen met kleding weer in, controleert deze en maakt indien nodig de tassen weer compleet.

FC Trias stelt de wedstrijdtenues en trainingspakken beschikbaar voor alle leden. Dat  betekent dat deze alleen gedragen mogen worden tijdens wedstrijdactiviteiten van FC Trias en dus niet tijdens een rondje hardlopen of een partijtje voetbal op een trapveldje.

FC Trias kleding kan door leden (met korting) worden aangeschaft bij Leugemors Sport.

Scroll naar boven