Plaatselijke derby dik in het voordeel van Trias 10 beslist.

Op het wit aangevroren kunstgras was Mec 6 deze 22e November de tegenstander. Op papier beloofde het een spannende wedstrijd te worden, want Mec had vooraf dan wel 4 punten minder dan Trias, men had ook een wedstrijd minder gespeeld.
Na een aarzelend begin, Mec scoorde bijna, is het toch Trias dat het heft in handen neemt. Met verzorgd samenspel word Mec de wil op gelegd. Het is Roy Beskers die de score opent. In de 13e minuut word hij middels een prachtige pass van Henny ten Damme in positie gebracht, en scoort Roy fraai uit de draai. 1-0. Roy Beskers is, nadat het vorige week tegen zat, deze zondag wel goed op dreef, want 5 minuten later staat hij goed vrij en knikt hij de voorzet van Joost te Selle binnen,2-0. Roy Beskers blijft een plaag voor de verdediging van Mec, krijgt verschillende mogelijkheden om de hattrick te voltooien. Dat gebeurt dan ook, want 6 minuten voor rust word hij middels een lange bal van Willy Wiggers aangespeeld. Met een fraai hakballetje brengt hij zich zelf in positie en scoort prompt zijn 3e, 3-0. Mec probeert het wel, maar kan niet echt gevaarlijk gevaarlijk worden. Nadat eerst Geert Houwers nog op de paal mikt, is het 1 minuut voor rust 4-0. Keeper de Roos van Mec weert in eerste instantie nog af, maar het is al weer Roy Beskers die op de goede plek staat en scoort.

Na de rust gaat Trias verder waar het mee bezig was, namelijk goed spelen. Nadat er na tien minuten een dubbele wissel word toegepast, Joost te Selle en Gert Hoytink eruit, Henk Beskers( de vader van Roy) en Carel Horstink erin, word het eentonig, want wie anders dan Roy Beskers maakt een fraaie pass van Geert Toebes evenzo fraai af,5-0. Mec laat het er nu niet bij zitten, en scoort gelijk de volgende aanval 5-1. Het zondagsschot paste precies in de kruising, zodat Keeper Frank te Winkel kansloos was. Trias is nu even lichtelijk van slag. Men laat Mec zowaar wat komen, en Mec straft dit ook gelijk af,5-2. Trias herpakt zich hierna en neemt de draad weer op. Frank te Hagen geeft een waarschuwing af, maar de paal staat in de weg. Met nog een kwartier te spelen komt Johan Ros Geert Toebes vervangen. Johan moet er eerst nog effe inkomen, invallen op zijn leeftijd is niet gemakkelijk, maar even later plaatst hij de bal hoog voor en is het ,het word nu eentonig, Roy Beskers die hoog in de touwen knalt, 6-2. ROY BESKERS, maak middels een kopbal uit een corner ook nog 7-2 van. In de allerlaatste seconden heeft Mec het slotaccord, en scoort hun 3e 7-3. Een duidelijke overwinning op een altijd gevreesde tegenstander uit Miste, met als man van de wedstrijd ROY Beskers met zijn zevenklapper.

Scroll naar boven