PLANNING TEAMFOTO’S_UPDATE 05-10-2020

Van nagenoeg alle teams zijn de teamfoto’s inmiddels gemaakt! Denken jullie aan het doorgeven van de namen op pr@fctrias.nl?

Alexander van Kooten, André te Bogt, Elisanne Buunk (www.elisanneontwerpt.nl), Gerard ten Dolle, Maurice Schenk en Jan Wilterdink hartelijk dank voor jullie inzet! 

De eerste bekerrondes zitten erop, de competitie gaat beginnen en dus is het ook weer tijd om teamfoto’s te maken.

Wij hebben weer een aantal fotografen bereid gevonden om de teamfoto’s te maken. Komend weekend zullen de eerste teams op de foto gezet worden. Gezien het grote aantal teams kan het voorkomen dat sommige teams iets eerder dan voor hun gebruikelijk voor hun wedstrijd aanwezig dienen te zijn.

Klik HIER voor het overzicht met de teams en tijden (versie 25 september).

Volledigheidshalve volgen hieronder nog even enkele regels m.b.t. het maken van de teamfoto’s:

  • Alle spelers dragen het blauwe wedstrijdtenue. (Ook als de wedstrijd zelf in het gele reservetenue gespeeld gaat worden!)
  • Alle leiders/trainers dragen een blauwe FC Trias trainingsjas. (Eventueel is een aantal reservejasjes aanwezig, mocht iemand onverhoopt geen jas bij zich hebben.)
  • De foto’s worden dit jaar op het jeugdveld gemaakt. In verband met het volle schema graag op tijd verzamelen bij de ingang tussen de dugouts.
  • Aan de seniorenteams het verzoek om alle spelers in het shirt van het betreffende team te fotograferen i.v.m. shirtsponsoring.

Wij verzoeken alle teams om op tijd en compleet aanwezig te zijn voor het maken van de foto. Bij teams die niet compleet zijn, zullen de namen van de ontbrekende spelers en/of leiders uiteraard wel onder de foto op de website geplaatst worden. Zodra de teamfoto op de teampagina zichtbaar is, verzoeken wij jullie de namen per e-mail door te geven op pr@fctrias.nl, te beginnen met de voorste/eerste rij v.l.n.r. en vervolgens de rijen daarachter eveneens v.l.n.r.

Mochten er vragen zijn, stuur ook dan s.v.p. een e-mail naar pr@fctrias.nl.

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!

Scroll naar boven