Platform voor ondernemers / Footballmaties U17 Cup

Op zaterdag 6 augustus 2016 organiseren we de eerste internationale FC Trias-Platform voor Ondernemers/Footbalmaties Cup U17 2016. De naam zegt het al, het wordt een internationaal toernooi met deelnemers uit o.a. Japan, Ghana en Duitsland. Totaal doen aan dit toernooi 8 jeugdteams mee in de leeftijd tot 17 jaar.

Het toernooi wordt in samenwerking georganiseerd met de Stichting FootballMaties. Het doel van de Stichting Football Maties is om andere stichtingen en organisaties, die voetbal voor kinderen in ontwikkelingslanden gebruiken als middel om kinderen ‘Social Skills’ bij te brengen te ondersteunen en te stimuleren. (www.footballmaties.com)

Met trots kunnen we melden dat dit initiatief wordt ondersteund door een tweetal sponsoren, Platform Voor Ondernemers en FlipMedia (Ferdi Lammers, tot dit seizoen speler in FC Trias 1). Zij zullen zich verderop in dit artikel in een bijlage verder aan u voorstellen.

Leuke bijkomstigheid is dat er een verloting zal plaatsvinden georganiseerd door de Stichting FootballMaties met als prijs een gesigneerd shirt van een Nederlandse international.

De toegang is gratis. Noteer daarom de datum van dit toernooi alvast in uw agenda.

Download hier het (gewijzigde) programma.

In samenwerking met:

 

 

 

 


flipmedia

 

 

 

 

 

Meer weten over de sponsoren? Klik dan hier.

 

Scroll naar boven