12 juni: Plus Super Cup (incl. programma) !

Nog een even en dan is het zover: HET voetbaltoernooi voor de groepen 5 en 6 van het Winterswijkse basisonderwijs: de Plus SuperCup. Het toernooi vindt daar jaar plaats op woensdag 12 juni a.s. waarbij er door meer dan 40 verschillende teams zal worden gevoetbald.

De opzet van dit voetbaltoernooi is de jeugd een leuke, ontspannende en mooie gelegenheid te bieden waarbij ze samen kennis kunnen maken met deze fantastische sporttak.

De eerste wedstrijden zullen om 15:00 starten waarna rond 18:00 voor het laatst zal worden gefloten. Klik hier om het programma te downloaden.


Op ‘t Huitinkveld van FC Trias worden tijdens wedstrijden/toernooien of andere activiteiten (dus ook tijdens de Plus Super Cup) en opnamen gemaakt die gebruikt kunnen worden voor plaatsing op de website of voor andere publicatie doeleinden. Personen die bezwaar maken tegen het plaatsen van foto’s waarop zijzelf of hun kinderen voorkomen kunnen dit melden bij het bestuur van FC Trias waarna foto’s in overleg niet worden geplaatst dan wel worden verwijderd.

Scroll naar boven