Promotie heren 2 !!

FC Trias 2 promoveert naar de eerste klasse! Wat in de reguliere competitie, waarin men derde werd, niet lukte is uiteindelijk via de nacompetitie wel gerealiseerd. Hierin werd namelijk afgerekend van Eerbeekse Boys 2 en Concordia Wehl 3.

In de eerste ronde werd in het thuisduel tegen Eerbeekse Boys direct de basis gelegd voor het bereiken van de volgende ronde: een duidelijke 6-1 overwinning. De return in Eerbeek was feitelijk voor de statistieken en eindigde in 3-3.

Vervolgens was in de finale ronde Concordia Wehl de volgende opponent. Ook hier werd thuis een belangrijke 2-0 overwinning behaald door 2 doelpunten van Tom Berendsen. Op zondag 5 juni werd onder zomerse omstandigheden de return gespeeld in Wehl. Het was spannend maar gescoord werd er niet waardoor met een brilstand het doel werd bereikt: promotie.

Na terugkomst op ‘t Huitinkveld werd er samen met vrouwen 1 & 2 gebarbecued en beide promoties (Vrouwen 1 promoveerde immers ook op dezelfde dag) gevierd. Al met al een geweldige zondag voor FC Trias waar iedereen enorm trots op kan zijn.

Klik hier voor meer foto’s

Scroll naar boven