RABO CLUBSUPPORT: STEUN FC TRIAS EN SSB

FC Trias bestaat in 2022 20 jaar. Wij willen daarom diverse activiteiten organiseren voor jong en oud waarbij de saamhorigheid een belangrijke rol zal spelen.

Ook Stichting Sport Bataafseweg (SSB), de exploitant van het fraaie Huitinkveld, waarvan FC Trias de hoofdhuurder is, zou graag voor geldelijke steun in aanmerking willen komen om energiemaatregelen te treffen, zoals het aanbrengen van LED-verlichting in ons gebouw en op ons complex.

Steun jij deze initiatieven van harte en ben jij lid van de Rabobank, klik dan HIER om jouw stem op FC Trias en SSB uit te brengen! (In totaal kun je  minimaal drie en maximaal vijf projecten steunen.)

Tot 25 oktober kun jij je stem uitbrengen! Alvast hartelijk dank voor je support!

 

Wie mogen stemmen:

Leden van de Rabobank. Dit zijn de klanten van de Rabobank die zich ook aangemeld hebben als lid bij de Rabobank. Hoe je dit doet? Zie hieronder.

Hoe kun je een stem uitbrengen? Kijk voor meer informatie op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport.

 

Hoe word ik lid van de Rabobank?

Veel FC Trias mensen zijn klant van de Rabobank. Zij kunnen ook lid worden van de coöperatie Rabobank. Dat is voor FC Trias belangrijk. Elk jaar doen we mee aan de actie van de coöperatie Rabobank: Rabobank Club Support. Bij die actie kun je als vereniging een doel aanmelden. Dat doen veel verenigingen en instellingen die daarmee € 2.500,- (maximaal) kunnen “winnen”.

De leden van de coöperatie Rabobank mogen stemmen op de zelf uitgekozen doelen. Je kunt naast het doel van de FC Trias ook op doelen van andere verenigingen en instellingen stemmen.

Meer informatie over lid worden vind je HIER. Maar eerst is het dus belangrijk dat je als klant ook lid wordt van de coöperatie Rabobank (als je dat nog niet was). Elke rekeninghouder met een banknummer bij de Rabobank kan zich apart aanmelden als lid van de coöperatie.

Doe het meteen!  Hartelijk dank voor je medewerking.

Algemeen Bestuur FC Trias

 

Scroll naar boven